Winterfeest Bewoners Commissie Zeeheldenbuurt 28-01-23

Het winterfeest georganiseerd door de nieuwe Bewoners Commissie Zeeheldenbuurt is ontzettend goed ontvangen

Er waren veel bezoekers die allemaal heel enthousiast hebben gereageerd en het als heel fijn en gezellig hebben ervaren.

De spreker Kees Verlooij die ons een ruim anderhalf durende voorstelling  voorschotelde van ons wijkje in het verleden kon rekenen op publiek wat aan zijn lippen hing en hij kreeg veel bijval van bewoners die ook hun jeugd al in deze wijk woonden.

Voor hen was het een feest van herkenning en voor nieuwe bewoners was het vooral heel leerzaam en leuk om te zien hoe de wijk er vroeger uitzag.

 

We hadden sponsors gezocht en daardoor konden we de zaal feestelijk maken met bloemen, lekkers in de vorm van nootjes en zoutjes en snoep voor de kinderen . Maar ook overheerlijke koeken voor bij de koffie, 2 boodschappentassen vol artikelen om te verloten en laat op de avond punten pizza die gebracht werden.

 

Dit alles naast de nimmer aflatende stroom poffertjes en glühwein zorgde ervoor dat iedereen aan zijn trekken kwam, de gezelligheid zorgde ervoor dat men (weer) nader tot elkaar kwam en de roep om ook in de zomer iets te organiseren was het geluid bij het afscheid.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Mevr. Simone Leentvaar

 

Voorzitter Bewoners Commissie Zeeheldenbuurt.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring op onze website