Doe een aanvraag

Bedoeld voor Waddinxveense initiatieven die de straat of buurt leefbaarder maken. Woon jij in Waddinxveen en heb jij een leuk buurtinitiatief? Doe dan een aanvraag voor financiële steun voor jouw project.

Aanvraagformulier

Je kunt een aanvraag doen voor uiteenlopende activiteiten die de sociale samenhang bevorderen. Denk aan een buurtbarbecue, sociale activiteit voor bijv. ouderen, kinderactiviteit of muziekfestival. Om de aanvraag in behandeling te kunnen nemen is het noodzakelijk om onderstaande velden in te vullen. We raden je aan om vooraf te controleren of je aanvraag aan alle voorwaarden voldoet.

Vind je een aanvraag online niet prettig, stuur ons dan een ingevuld aanvraagformulier naar ons.
Het in te vullen aanvraagformulier is te downloaden via Formulieren,
Ons mailadres is: info@wijkwalletwaddinxveen.nl
Bekijk voordat je een e-mail stuurt wel even of de aanvraag voldoen aan de voorwaarden.

NB: voor aanvragen die betrekking hebben op de openbare ruimte (adoptiegroen, prullenbakken, meubilair, veiligheidspoppen etc) dien je rechtstreeks een aanvraag in bij de gemeente via Wadsupp.

Let op!! Voor elke aanvraag, zelfs een buurtBBQ, dient er melding gemaakt te worden bij de gemeente. Bij evenementen boven de 150 personen moet een vergunningsaanvraag worden ingediend bij de gemeente. let ook op de doorlooptijd van die melding/vergunning.
Meer informatie en melden kan via Melding bij Gemeente Waddinxveen.

Voorbeeld Begroting

Vind je het lastig om zelf een begroting op te stellen, wij hebben een voorbeeld beschikbaar welke je kunt gebruiken.
Deze is te downloaden via Formulieren.


    In geval van een Buurt BBQ    Voorwaarden

    Je kunt je aanvraag indienen, wanneer je akkoord gaat met de volgende voorwaarden:

    Een samenvatting van de aanvraag en de uiteindelijke beoordeling worden openbaar gepubliceerd op deze website. De naam of het logo van WijkWallet Waddinxveen wordt vermeld bij externe communicatie over ingediende initiatieven. De aanvrager blijft zelf verantwoordelijk voor de organisatie van het initiatief. WijkWallet Waddinxveen kan informatie over de aanvraag uitwisselen met derden.

    Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring op onze website