Lentefair 2023

De Lentefair 2023, nu al een fenomeen in Waddinxveen!
Wat een feest, wat een gezelligheid en wat was er veel te zien en te doen. Maakte je eerst een wandeling langs de 33 kraampjes met lokale ondernemers of de vrijmarkt met kleedjes of ging je toch eerst in die super coole 10 meter hoge Spidertoren klimmen. Het was gewoon moeilijk kiezen! Bij aankomst kwam je eerst langs het station van het geweldige treintje dat het hele park rond reed, daarna langs de Spidertoren en de zweefmolen. Langs de kraampjes en vrijmarkt kwam je op het horecaplein en daar was het groot feest. Een professioneel Popschool podium waar diverse bandjes van leerlingen optraden en als afsluiter een leuke lokale band die bekende covers speelt.
En natuurlijk Livin’ Jukebox, onze fantastische DJ die geen digitale muziek, maar echte oude LP’S draait. En ook 2 dansscholen hebben laten zien wat ze kunnen.
Ook aan hapjes en drankjes werd gedacht. Je frisje, je biertje, je bakkie, allemaal aanwezig. En wat een lekkers, barbecue, nasi en bami, verse patatjes, een vers sapje of een heerlijk gebakje. Het kon allemaal.
De burgemeester gaf het startschot en hees de vlag en toen ging het feest aan!
Dus met de zon in ons gezicht genoten we met zijn allen van deze dag!

Graag willen we alle bedrijven en partners bedanken die dit hebben mogelijk gemaakt. Zonder hen had het nooit gekund.

Vind je het leuk om ons te komen helpen als vrijwilliger? Mail dan naar info@thuisindetriangel.nl.

Draag jij de stichting een warm hart toe? Doneren kan via Https://bunq.me/vriendvandetriangel.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring op onze website